Werk mee

FNBV is een vzw die steunt op de dagelijkse inzet van vrijwilligers. We zijn mensen met een hart in en voor de zorg die ijveren voor een verdere professionalisering van ons vak en veilige werkomstandigheden in alle verpleegkundige domeinen. We streven naar actieve participatie in het gezondheidsbeleid en stimuleren verpleegkundigen om mee te doen in het algemeen debat. Hun stem laten klinken bij de beleidsmakers in Brussel is onze drijfveer. Daarenboven volgen we de wetgeving op de voet en proberen we zo snel en goed mogelijk te communiceren omtrent alle huidige ontwikkelingen in onze sector. Via deneutrale en sociale media.

Het spreekt voor zich dat hier tijd in kruipt. Administratie, (online) meetings, verslaggeving, teksten schrijven, onderhoud relaties, enz , …. Maar meerdere handen maken het werk lichter. Meerdere stemmen doen ons luider klinken. Met jou erbij staan we sterker.

Heb jij een hart voor de zorgsector? Herken je jezelf in de drijfveren van onze beroepsvereniging en zie je het zitten om je actief in te zetten voor alle verpleegkundigen? Neem dan zeker contact op met ons.

Mail naar info@fnbv.be.